Τεχνικό Γραφείο - ΒΑΤΟΥΣΗ - ΠΑΠΑΧΡΥΣΟΥ

Άδειες Εγκατάστασης – Άδειες Λειτουργίας

Άδειες Εγκατάστασης – Άδειες Λειτουργίας

Άδειες Εγκατάστασης – Άδειες Λειτουργίας

Αναλαμβάνουμε “απο το μηδέν” για εσάς (σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεστε), όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για αδειοδότηση πλήθους δραστηριοτήτων. Επίσης αναλαμβάνουμε και το σύνολο των απαιτούμενων μελετών, καθώς και τη διεκπεραίωση στις αρμόδιες υπηρεσίες (Υπηρεσία Δόμησης, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Υγειονομική Υπηρεσία, Ιατρικός Σύλλογος, Δήμος κλπ).

Είμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον επαγγελματία που επιθυμεί να επενδύσει για τη δημιουργία της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ή να την επεκτείνει. Η άρτια επιστημονική κατάρτιση των μηχανικών του γραφείου μας και η συνεχής ενημέρωση, είναι τα μυστικά του εγγυημένου αποτελέσματος.

Το σημαντικότερο όλων είναι να προχωράτε σε ανεύρεση χώρων, αφού τους έχετε ελέγξει με τους έμπειρους και με βαθιά γνώση της νομοθεσίας, μηχανικούς του γραφείου μας. Μην ταλαιπωρείστε άδικα, χωρίς να συμβουλεύεστε τους ειδικούς και το βασικότερο: πριν προχωρήσετε σε κατάθεση προκαταβολής για να κατοχυρώσετε την ενοικίαση ενός χώρου, ελέγξτε αν τελικά είναι κατάλληλος και μπορεί να λειτουργήσει για τη δραστηριότητα για την οποία τον προορίζετε.

Ενδεικτικές κατηγορίες επιχειρήσεων που αναλαμβάνουμε:

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 1. Παρασκευαστές και Συσκευαστές που πωλούν λιανικώς, Παραγωγικές μονάδες αρτοποιίας, παραγωγής νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής, Παραγωγικές μονάδες παραγωγής φρυγανιών, μπισκότων, διατηρημένων ειδών ζαχαροπλαστικής και Μονάδες παραγωγής κακάο, σοκολάτας και ζαχαρωδών προϊόντων.
 2. Αποθήκευση & Διανομείς τροφίμων & ποτών
 3. Μεταφορείς
 4. Επιχειρήσεις Λιανικού και Χονδρικού Εμπορίου
 5. Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης & Αναψυχής
 6. Επιχειρήσεις αναψυχής καθώς και επιχειρήσεις προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών
 7. Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος (κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής και καλλωπισμού, εργαστήρια δερματοστιξίας – tattoo)
 8. Παρασκευαστές που πωλούν λιανικώς σε κινητούς ή προσωρινούς χώρους
 9. Εκπαιδευτήρια, Φροντιστήρια, Παιδότοποι, ευκτήριοι οίκοι, Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Γιόγκα – Pilates, Σχολές Καράτε, ιατρεία κ.α.
 10. Επιχειρήσεις που προβλέπονται από την αρτοποιητική Νομοθεσία

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

 1. Ίδρυση νέων μονάδων
 2. Έκδοση άδειας εγκατάστασης & λειτουργίας
 3. Εκσυγχρονισμός παλαιών μονάδων
 4. Επέκταση υφισταμένων μονάδων
 5. Μελέτες περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων

ΠΡΑΤΗΡΙΑ – ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 1. Πρατήρια υγρών καυσίμων
 2. Πλυντήρια – λιπαντήρια
 3. Σταθμοί αυτοκινήτων
 4. Συνεργεία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να απαντήσουμε σε κάθε προβληματισμό σας και μαζί να βρούμε και να καταλήξουμε στο χώρο που σας ταιριάζει και σας εξυπηρετεί.