Τεχνικό Γραφείο - ΒΑΤΟΥΣΗ - ΠΑΠΑΧΡΥΣΟΥ

Παθητικό κτίριο

Παθητικό κτίριο

Παθητικό κτίριο

Παθητικό κτίριο είναι ένα πρότυπο κτιρίου, το οποίο προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση, άνεση στους χρήστες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, οικονομία και ταυτόχρονα αποτελεί μια κατασκευή φιλική προς το περιβάλλον.

Η φιλοσοφία σχεδιασμού ενός παθητικού κτιρίου ξεπερνά τα όρια ενός ενεργειακά αποδοτικού κτιρίου και στοχεύει στην ελάχιστη απαίτηση ενέργειας για άνετες συνθήκες διαβίωσης όλο το χρόνο. Οι μειωμένες απαιτήσεις εξόδων για τη λειτουργία ενός παθητικού κτιρίου και το κόστος που απαιτείται για την κατασκευή του, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο προσιτό, καθιστούν την επένδυση σε ένα τέτοιο έργο αρκετά ελκυστική, ειδικά όταν την συγκρίνουμε με μια απλή αλλαγή καυσίμου (πχ απο πετρέλαιο σε ηλεκτρικό ρεύμα ή pellet), ή με τη επικέντωση μόνο σε ΑΠΕ.

Το γραφείο μας ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις στον συγκεκριμένο τομέα και είναι έτοιμο να λύσει κάθε σας απορία και να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε σας ζήτημα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη από μια τέτοια κατασκευή.

eipak member badget